Enkelt system för de enklare spelen..

Enkelt system för de enklare spelen..

När Ryzen (efter några år på marknaden) verkligen satt press på Intel och ökade konkurrens även på annat håll tryckt ner priserna så kanske det är ett perfekt år att köpa det där lite enklare systemet till ditt barn, någon släkting eller bara till dig själv.

Vi får regelbundet frågor på hur lite pengar man kan komma undan med för ett helt datorbygge (allting från skärm till dator till mus och tangentbord) som fortfarande kan köra de "vanligaste" spelen. Oftast så är det någons yngre släkting som väldigt gärna vill spela Fortnite och frågan är om man klarar sig på 5000 kr - eller var gränsen nu går.

Vi vet att konkurrensen är tuffare än någonsin, många tillverkar riktar in sig på dessa typer av komponenter OCH det är snart Cyber Monday.

Vi tror att Black Friday & Cyber Monday 2019 kommer att öppna väldigt många dörrar för denna typen av konsument. Glöm inte av dig själv! Det kanske inte är en yngre släkting som behöver ett nytt system för att spela på. Det kanske är du som behöver ett mindre, men fortfarande kapabelt, system? Kanske har du inte plats längre för det stora skrivbordet utan måste hitta en mer kompakt lösning för gaming datorn?