Xbox Elite Series 2 Trådlös Handkontroll Core Vit (XBSX/XBO)

1 389 kr
  Kommer snart    Affiliate-länk till Webhallen

Upplev Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core i vitt, med tumstickor med justerbar spänning, omslutande gummerat grepp och kortare håravtryckarlås.
Njut av obegränsad anpassning med exklusiva knappmappningsalternativ i appen Xbox Accessories.
Spara upp till 3 anpassade profiler på handkontrollen och växla mellan dem i farten.
Håll dig kvar i spelet med upp till 40 timmars uppladdningsbar batteritid och förfinade komponenter som är byggda för att hålla.
Använd Xbox Wireless, Bluetooth eller den medföljande USB-C-kabeln för att spela på konsol, PC och mobil.

Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core i vitt är designad för att möta kärnbehoven hos dagens konkurrenskraftiga spelare och ger exceptionell prestanda, anpassning och hållbarhet där det betyder mest – i dina händer.

- Spela som ett proffs med Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core i vitt, med tumstickor med justerbar spänning, omslutande gummerat grepp och kortare håravtryckarlås.
- Innehåller bara de komponenter du behöver för att släppa loss ditt bästa spel, ytterligare komponenter säljs separat.
- Njut av obegränsad anpassning med exklusiva knappmappningsalternativ i appen Xbox Accessories.
- Spara upp till 3 anpassade profiler på handkontrollen och växla mellan dem i farten.
- Håll dig kvar i spelet med upp till 40 timmars laddningsbart batteritid och raffinerade komponenter som är byggda för att hålla.
- Använd Xbox Wireless, Bluetooth® eller den medföljande USB-C®-kabeln för att spela på din Xbox Series X|S, Xbox One och Windows PC.

Xbox Elite Series 2 Trådlös Handkontroll Core Vit (XBSX/XBO) finns i kategorin Xbox Series X | S. Microsoft är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…