IT Dusters Sweep ESD Cleaning Tools

  Kommer snart    Affiliate-länk till Webhallen

Ett öga för detaljer är nyckeln till att leverera en riktigt bra djuprengöring. Detta kit med premium ESD-dammborstar är perfekt för att nå de intrikata och känsliga områden som större verktyg inte kan komma åt.

SKONSAM RENGÖRING: Rensa bort de svåråtkomliga, känsliga och fina detaljerna på dina tekniska enheter med SWEEP. Idealisk för tangentbord, komponenter och kringutrustning som kräver den känsliga beröringen.

STORLEK ÄR ATT VÄLJA: Med 6 borststorlekar och former att välja mellan, finns det ett SWEEP-verktyg för varje jobb. Använd de större borstarna för att ta bort de tjocka lagren av damm och de finare borstarna för de små detaljerna.

ESD SÄKERT: Tillverkad av högkvalitativ ESD-säker termoplast, SWEEP Tools är helt säkra att använda på enheter känsliga för statisk elektricitet. Att rengöra ditt moderkort har aldrig varit så enkelt.

PINCET: Tillsammans med 6 borstar innehåller SWEEP även ett par ESD-pincett med fin spets. Ta bort inklämt skräp, plocka upp den borttappade skruven och placera enkelt dina CPU:er perfekt.

RENT & STÄDAT: Sweep kommer i en robust återförslutningsbar plastpåse för att hålla dina verktyg säkra och rena. Med en vikt på endast 80 g, får SWEEP enkelt plats i en arbetsväska eller skrivbordslåda för att vara där när det behövs.

IT Dusters Sweep ESD Cleaning Tools finns i kategorin Kontorsutrustning. IT Dusters är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…