Fractal Design

Fractal Design Focus 2 TG Clear Tint - Black

990 kr
I lager    Sponsrad länk

Fractal Design Focus 2
Fractal Design Focus 2 är ett towerchassi i stilren solid svart look och gott om utrymme för alla dina komponenter, med anpassningsbar design som gör det lätt att montera ditt system precis som du vill ha det. 2 st förinstallerade 140mm Fractal 14 fläktar och plats för upp till 6 st extra fläktar ger extrem kylning. 8 st interna fack ger rymlig plats för diskar och komponenter.

Löstagbara paneler underlättar åtkomst för att lätt installera och byta ut delar, och flera dammfilter håller chassit rent från skadliga dammpartiklar. Det innovativa sladdsystemet hjälper även att underlätta kabeldragning utan trassel.

• Tower-chassi med sidopanel i stål
• Formfaktor ATX, m-ATX och m-ITX
• Enkel kabeldragning
• 2st 140mm fläktar
• Stödjer GPU:er upp till 405 mmKraftfull kylning, stort utrymme
Med Fractal Design Focus 2 finns det flera möjligheter att montera flera fläktar eller kylare i chassiet. På frontpanelen finns 2st förinstallerade Fractal 14 fläktar, men även plats för upp till 3 st 120mm fläktar eller två 140mm fläktar för optimal kylning. I ovansidan finns det plats för 2 st 120/140mm fläktar, på baksidan finns plats för en fläkt med en storlek på 120mm.

Åtta interna fack med 7 st expansionskortplatser ger dig gott om utrymme för hårddiskar och andra komponenter. Du kommer inte heller begränsas när det kommer till grafiken. Chassit stödjer nämligen GPU:er upp till 405 mm i längd.

Enkel och snygg kabeldragning
Fractal Design Focus 2 är utrustad med flera funktioner, några av dem är för att underlätta din kabeldragning. Med flera platser för att underlätta din kabeldragning får du inte bara ett snyggt yttre men även en snygg insida.

Håll din dator dammfri
Fractal Design Focus 2 är försedd med flera dammfilter för att enkelt hålla din datorn fri från damm. Dammfilter sitter i en skena som du enkelt kan dra ut och sätta tillbaka.

Dimensioner:
Bredd 21.5 cm
Djup 47.2 cm
Höjd 45.1 cm

Fractal Design Focus 2 TG Clear Tint - Black finns i kategorin Chassi. Fractal Design är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Chassi