Lucky Duck Games

Chronicles of Crime (Eng) - Årets vuxenspel 2021

349 kr
I lager    Sponsrad länk

Chronicles of Crime är ett samarbetsspel om brottsutredning, som blandar VR-upplevelse och brädspel.

Med samma fysiska komponenter (bräda, platser, karaktärer och föremål) kommer spelare att kunna spela många olika scenarier och lösa så många olika brottshistorier.

De kommer att starta appen, välja det scenario de vill spela och följa berättelsen. Målet är att fånga mördaren i fallet de har fått på kortast möjliga tid.

Med hjälp av Scan&Play-tekniken har varje komponent (platser, karaktärer, föremål, etc.) en unik QR-kod, som, beroende på valt scenario, aktiverar och utlöser olika ledtrådar och berättelser. Det betyder att spelare kommer att kunna få nya berättelser efter att spelet har släppts helt enkelt genom att ladda ner appens uppdateringar, utan någon frakt av nya fysiska komponenter inblandade.

VR-upplevelsen är tillgänglig i appen om du har en smartphone och VR-glasögon (ej inkluderade) för att fördjupa dig i spelets universum och söka efter ledtrådar i en virtuell värld.

Varje session tar cirka 1h till 1h30 minuter och många scenarier är kopplade till varandra för att berätta en mycket större historia.Skydda dina kort
44 x 68mm - 52 Kort
2st Pack av Rekommenderade Sleeves

59 x 92mm - 55 Kort
2st Pack av Rekommenderade Sleeves för att sleeva alla inkluderade kort.

Chronicles of Crime (Eng) - Årets vuxenspel 2021 finns i kategorin Brädspel. Lucky Duck Games är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Brädspel