Webhallen Tryckluft på burk 400ml

99 kr
I lager    Affiliate-länk till Webhallen

Högkomprimerad gas för effektiv rengöring och borttagning av damm och smuts.

Konserverad luft gör det lätt att rengöra trånga utrymmen, elektriska komponenter och kontorsutrustning. Webhallen tryckluft är en kraftfull dammborttagare som effektivt hjälper dig att avlägsna smuts och fint damm från områden du inte når på något annat sätt, eller som du måste vara försiktig med. Den är perfekt för rengöring inne i ett PC-chassi, men har naturligtvis också många andra möjliga tillämpningar - som att ta bort damm från TV:n, luftventiler och filter eller blåsa fotoutrustning, klockor och andra mekaniska enheter fria från smuts. Passar även utmärkt att blåsa dammet av persienner, hissgardin och lampskärmar.

Håll flaskan vertikalt och spraya i korta intervaller för att undvika kondens. Se till att all elektrisk utrustning är avstängd när du använder sprayen. Tryckluften bör inte användas på heta ytor. Använd det bifogade förlängningsröret för att rikta luftflödet med högre precision till områden som är extra svåra att nå.

Får ej punkteras eller brännas (gäller även tömd behållare)
Bör förvaras utom räckhåll för barn
Ska skyddas mot värme och direkt solljus, får ej utsättas för temperaturer över 50 °C/122˚F
Ska hållas borta från flammor och gnistor
Får ej användas på elektrisk utrustning som är påslagen eller varm

Webhallen tryckluft är en högkomprimerad gas som effektivt avlägsnar smuts och damm från elektriska komponenter och PC-chassin.

Passar perfekt för kontorsutrustning såsom tangentbord, bildskärmar och platser som är svåra att nå.

Webhallen Tryckluft på burk 400ml finns i kategorin Kontorsutrustning. CBK är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…